Kivimallisto

RÄÄTÄLÖIDYT TUOTTEET

Inno Group Oy:n Innokivi toteuttaa myös erikoistuotteita. Toimitamme tilauksesta mitä erilaisimpia toiveita luonnonkiviin liittyen. Räätälöityinä tuoteratkaisuna toimitamme esimerkiksi patsaskiviä, jalustoja, kivipylväitä, portaita, pesualtaita tai vaikkapa kivihuonekaluja.

Ota yhteyttä erikoistuotteista ja mittatilaustoiminnastamme.

Erikoistuotteiden mallisto koostuu mittatilaustöistä. Yksilöllinen piirustusten mukaan tilattu kivituote on näyttävä katseenvangitsija. Kiviset ornamentit, pöytätasot, portaat tai vaikkapa kivinen kalustesarja on ylellisen ja kestävä vaihtoehto kohteesi viimeistelyssä. Valitse sopiva kivilaji ja väritys mallistostamme. Mittatilaustöiden toimitusaika on 10-15 viikkoa tilauksesta.  

 

 

Ota yhteyttä

Innokivi toteuttaa myös räätälöityjä erikoistuotteita asiakkaiden tilauksesta.  

MARMORI

Marmori eri sävyissään on korkealaatuinen, arvostettu ja pitkään rakennuksissa käytetty kivilaji. Marmorin ominaisuuksia ovat sen kiillotettavuus ja muovailtavuus, joten marmori sopii erinomaisesti rakennuskiveksi. Marmori sopii julkisivujen pinnoitteeksi tai sisustukseen. Aina niin arvokkaan miellyttävää marmoria löytyy monia eri sävyjä karbonaattiominaisuuksien mukaan.

GRANIITTI

Graniitti on tunnetuin ja yleisin kivilajimme. Graniitti kuuluu jähmettyneisiin magmakiviin ja se on erittäin kova ja kestävä rakennusaine. Graniitin väri vaihtelee melko paljon maasälvän värin ja määrän mukaan tumman punaruskeasta vaaleanharmaaseen. Graniittia saa vahattuna, lakattuna ja luonnonpinnalla.

KALKKIKIVI

Kalkkikiveä käytetään rakennuskivenä sekä sellaisenaan että marmorin muodossa. Kalkkikivi on vanhin tunnettu rakennuskiviaine. Kalkkikiven kovuus sopii erityisen hyvin pintojen ja rakenteiden muotoiluun. 

TRAVERTIINI

Travertiini on louhittuna valkoista tai harmaata kiveä, mutta ajan kuluessa se saa tummemman, kullankeltaisen tai punertavan sävyn. Travertiini on huokoista pinnaltaan hieman epätasainen kivi, joka saa valon ja varjon iloiseen tanssiin. Travertiinia voi myös kiillottaa tai sen syvennykset voi täyttää tasoiteaineella, jolloin saadaan näyttävää pintaa mihin tahansa kohteeseen.

LIUSKEKIVI

Liuskekiven voimakkaasti suuntautuneet kivirakeet tekevät siitä erityisen ja poikkeavan muihin kivilajiin nähden. Liuskekivestä saadaan näyttävät laattapinnat kaikkiin rakennuksen tiloihin. Liuskekivellä voidaan pinnoittaa niin julkisivut, lattiapinnat kuin vaikkapa massiivinen uuni tai takka.

SISUSTUSKIVET

Luonnonkivipinnoilla saadaan näyttäviä katseenkiinnittäjiä eri tiloihin. Kivien kiinnitysalustaksi soveltuvat kivipinnat sekä useimmat levyseinät. Laajoja seinäpintoja tehtäessä, suosittelemme kivien kiinnittämistä muurattuun seinään.

Saneerauslaastia levitetään kiven pohjaan sekä kuivalle, tasaiselle alustalle, minkä jälkeen kivi tarttuu seinään helposti. Kivien asentamisessa voidaan käyttää saumausta tiilimuurauksen tapaan. Saumaus ei ole kuitenkaan pakollinen toimenpide, sillä yhtenäinen kiviseinä on toimiva ja näyttävä ilman saumaustakin. Sisustuskivien asennuksessa kannattaa kuitenkin olla erityisen huolellinen, koska kiviseinät ovat näyttäviä ja niitä tarkastellaan varsin herkästi hyvinkin läheltä.

PIHAKIVET

Pihassa luonnonkivet ovat aidoimmillaan. Pihakiveykset ja tukimuurit voidaan toteuttaa näyttävästi luonnonkivistä. Pihakivetyksiin sopii graniitti eri sävyissä. Luonnonkiveä kannattaa käyttää rohkeasti pihan suunnittelussa ja kokeilla rohkeitakin vaihtoehtoja.

Pihakivetyksiin löytyy muotoon leikatut noppakivet tai kivilaatat. istutusten yhteydessä toimivat niin luonnonmuovaavat kivet kuin muotoillut tuotteet. Tukimuureiksi löytyy valmiina tiilimalliset vaihtoehdot. Kysy lisää vaihtoehdoista pihan suunnittelussa.